Artish Webdesign Groningen en Drachten

E-Commerce

Onder de term E-commerce verstaan wij het aanbieden van diensten of producten online. Dit kan van alles zijn en nemen wij in de breedste zin van het woord. Wij bouwen de webshops compleet met betaalmogelijkheden zoals iDeal, Credit Card en PayPal en een review pagina.

    Shopify
    Ecwid
    Betaalmogelijkheden
    Reviews
    Mobiel vriendelijk

Als je bezig wil gaan met e- commerce is het erg fijn om te weten dat onze webshops alle nodige functionaliteiten bevat. Naast de snelheid, vindbaarheid en persoonlijke advisering die je bij een Artish website kunt verwachten, kun je met een Artish webshop jouw e - commerce een snelle start geven.

Een Artish webshop heeft de functionaliteiten die je van elke webshop mag verwachten. Zo kun je gemakkelijk categorie├źn en producten beheren, verschillende belastingtarieven instellen en eenvoudig verschillende betaalmethodes als iDEAL, PayPal en AfterPay koppelen. Daarnaast kun je ook verschillende verzendmethoden en bijbehorende kosten aanpassen en kunnen gebruikers bestellen met en zonder account.

Daarnaast biedt een Artish webshop uitgebreide rapportages en kun je achterhalen welke winkelmandjes niet zijn afgerond. Zo kun je gerichte marketing doen op deze gebruikers en je webshop zo aanpassen aan de behoeften van jouw doelgroep.

Bij ons hoef je niet te vragen of je nieuwe website geschikt is voor de telefoon. We weten hoeveel mensen dagelijks via de telefoon bestellen & producten zoeken. Mobiel internetgebruik neemt nog steeds toe en voor ons is het de normaalste zaak dat je website daar klaar voor is. Dat geldt ook voor integratie met sociale media. Wij kunnen alle sociale media platformen voor uw bedrijf met elkaar koppelen en implementeren in de website.