Artish Webdesign Groningen en Drachten

Specialist in webdesign

Een website is tegenwoordig jouw online visitekaartje. Door midden van een goede efficiënte website kunt u uw bedrijf een enorme boost geven geven en veel potentiële klanten aanspraken en benaderen. Wij van Artish ontwerpen, beheren en ontwikkelen deze website's voor verschillende branches.

    Beste CMS
    Mobiel vriendelijk
    luxueuze uitstraling

Kies je voor een Artish website, dan kies je voor snelheid, vindbaarheid en alles volledig in eigen beheer. Onze websites zijn voor Google geoptimaliseerd en social media kan geïmplementeerd worden.

Bij Artish werken we met verschillende templates, die we aanpassen aan de huisstijl en de doelen van jouw organisatie. Een template is een vast sjabloon die wij conform aan de huisstijl kunnen opmaken. Doordat we werken met templates staat een Artish website snel en eenvoudig online. Natuurlijk begrijpen we dat je nog hulp nodig hebt of iets wil vragen. Dan is het wel zo fijn om te weten dat ons Artish team voor jou klaar staat, ook nadat de website live is gegaan.

Doordat de templates in eigen beheer of door Artish ontwikkeld worden, kunnen we eenvoudig nieuwe functionaliteiten implementeren of updaten. Jij bent hierdoor 24/7 baas over je eigen website en kun je zelf gemakkelijk aanpassingen maken binnen het template. Daarnaast kun je gemakkelijk de prestaties van jouw website in de gaten houden door de koppeling met Google Analytics. Voor een betaalbare prijs heb jij een website die veilig, gebruiksvriendelijk en zoekmachine vriendelijk is.

Bij ons hoef je niet te vragen of je nieuwe website geschikt is voor de telefoon. We weten hoeveel mensen dagelijks via de telefoon website's bezoeken. Mobiel internetgebruik neemt nog steeds toe en voor ons is het de normaalste zaak dat je website daar klaar voor is. Dat geldt ook voor integratie met sociale media. Wij kunnen alle sociale media platformen voor uw bedrijf met elkaar koppelen en implementeren in de website.